Dragi prieteni,
Avem o mare bucurie. Micuța noastră ciupercuță a împlinit 15 ani. Dorim să vă mulțumim vouă, care ne-ați fost alături în acești ani.
A fost o călătorie incredibilă pentru noi, plină de provocări și dezvoltare. La început nu aveam prea multă experiență și am muncit din greu pentru tot, dar cu sprijinul vostru constant, am ajuns treptat să putem fim mândri că suntem un restaurant apreciat în Sovata.
Loialitatea și sprijinul vostru dragi clienți au fost cele mai mari daruri pentru noi în ultimii ani. Vă mulțumim că ne-ați însoțit în această călătorie și ne-ați permis să facem parte din momentele speciale ale vieților voastre. Fiecare feedback și evaluare au fost importante și vor rămâne importante pentru noi,  prin ele ne dezvoltăm și ne străduim să devenim mai buni.
Suntem mândri că am reușit să construim o atmosferă caldă și prietenoasă, unde nu vă considerăm doar clienți, ci aproape ca pe prieteni şi că Ciuperca noastră nu este doar un loc unde savurați mâncăruri delicioase, ci și un loc de întâlnire unde împărțiți momente de bucurie unii cu alții.
Dragi colegi,
De la deschidere, ați lucrat cu devotament și entuziasm pentru ca fiecare client să plece fericit și mulțumit. Veselia și amabilitatea voastră se simte mereu, iar angajamentul vostru ajută la dezvoltarea restaurantului.
Vă mulțumim că lucrați mereu în spirit de echipă și unitate. Fără voi, nu am fi acolo unde suntem acum.
Mulțumim tuturor celor care sărbătoresc împreună cu noi, cu toții faceti parte din această poveste de succes și sperăm că vom putea conta pe voi mult timp si de acum încolo.

Cu dragoste și recunoștință,
Familia Balogh