Kedves Vendégeink és Kollégák!
Nagy öröm számunkra a mai. A mi KicsiGombánk 15 éves lett.
Szeretnénk megköszönni Nektek, akik az elmúlt évek során velünk voltatok.
Ez a 15 év egy hihetetlen utazás volt számunkra, tele kihívásokkal és fejlődéssel. Kezdetben nem volt sok tapasztalatunk és megdolgoztunk mindenért, de az irántunk tanúsított támogatással eljutottunk odáig, hogy mostanra büszkén állíthatjuk, Szováta egy elismert étterme vagyunk.
A ti hűségetek kedves Vendégeink és támogatásotok, az elmúlt években az egyik legnagyobb ajándék számunkra.
Köszönjük, hogy elkísértetek minket ezen az úton és megengedtétek, hogy a különleges pillanataitoknak részesei lehessünk.
Minden visszajelzés és értékelés számunkra fontos volt és továbbra is az lesz, hiszen ezek segítségével fejlődünk, és igyekszünk jobbá válni.
Büszkék vagyunk arra, hogy sikerült kialakítanunk egy olyan családias légkört, ahol nem csak egyszerű vendégekként, hanem szinte barátként tekintünk rátok, és arra is, hogy a Gomba nem csak azért jut eszetekbe, mert finom ételek helyszíne, hanem olyan találkozóhely, ahol örömteli pillanatokat osztotok meg egymással.
Kedves munkatársaink,
A nyitás napjától elkötelezetten és lelkesen dolgoztok azért , hogy minden vendég boldogan és elégedetten távozzon. A vidámságotok és közvetlenségetek mindig érezhető és odaadó hozzáállásotok segít, hogy a Kicsigomba folyamatosan fejlődjön.
Köszönjük, hogy mindig az egység és a csapatmunka szellemében dolgoztok. Nélkületek nem lennénk ott, ahol most vagyunk.
Mindenkinek örülünk aki velünk ünnepel ezen a napon, mindannyian részesei vagytok ennek a sikertörténetnek, és reméljü, hogy még sokáig számíthatunk rátok.
Este lekapcsolt lámpákkal csak gyertyafénnyel ünnepelünk. 19 óra után egy Prosecco ra a vendégeink vagytok.
Szeretettel és hálával,
A Balogh család