A történetünk
Kicsi Gombe Étterem

2008 ban nyitottunk meg.
Adott volt a gyönyörű kilátásunk, ehhez évek alatt  kialakítottunk egy hangulatos berendezést, és a sok sok év - részben - önképző tapasztalata alapján, megtaláltuk a sajátos ízvilágunkat.
Adtunk hozzá egy csipetnyi szeretetet és egy leheletnyit, a bennünket körülvevő friss, sós levegőből. Így született ez az étterem. A legmerészebb álmainkban sem hittük volna, hogy 15 év múlva ha kimondjuk a Kicsigomba nevet akkor keveseknek kell elmondani kik is vagyunk.
A szovátai fürdőtelep egyik elismert étterme lettünk, ahol jól megférnek egymással a hagyományosabb ételek és  a modernebb ízvilág, a laza, harsányabb sörözés és a csendes beszélgetős borozgatás. A fiatal párok és a gyerekes családok. Élmény mindenkinek.

Szakíts egy kis időt magadnak, látogass meg bennünket. Minden nap várunk téged a Medve tó partján, remek étlappal és mosolygós csapattal.  Egy biztos, hogy minden tányérban benne van a szívünk is mert ha az nem lenne, nos… akkor a történet teljesen lényegtelen lenne.

Asztal foglalás

+40 727 155 605
Hagyományos ízek
A konyha

Konyhánk ötvözi a magyar konyha hagyományos ízeit a modern kulinária divatos ételeivel. Ételkülönlegességeinket a kreativitás és az odafigyelés jellemzi, melyeket minőségi és egészséges alapanyagokból állítunk össze. Igyekszünk folyamatosan megújulni, ezáltal vendégeinknek egy felejthetetlen gasztronómiai és vizuális élményt nyújtani. A menü összeállításakor a legkisebbekről sem feledkeztünk meg. Minden elfogyasztott falatban érezni fogod szakácsaink szívét, legyen az egy könnyű saláta, egy forró leves vagy akár egy ízletes desszert.

Nézz be
Az éttermünk
Étterem
Kilátás
A táj
Táj