Számunkra a vendég van az első helyen, hiszen érted, értetek dolgozunk. Ha szeretnéd másokkal is megosztani véleményed, élményeid és észrevételeid, kérünk töltsd ki az alábbi ívet. Minden visszajelzés fontos számunkra, hiszen ezek által is tökéletesíthetjük szolgáltatásainkat, tanulhatunk tőled, tőletek.

Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

*Az obszcén, trágár, valakivel személyeskedő illetve az erkölcsileg nem elfogadható hozzászólásokat töröljük.

 1. Attila

  Mielőtt elindultunk volna Erdélybe, szétnéztünk, hova is érdemes ellátogatni. Szovátát már alig vártuk, de nem elsősorban a fürdője, hanem a Kicsi gomba miatt. Annyira szimpatikus volt a honlapja és története, hogy egyszerűen nem lehet kihagyni, gondoltuk. Igaz minden betűje a reklámjának. Finom, bőséges adagok, zamatos erdélyi ízek, szép kilátás, és kedves kiszolgálás. Lehetetlen kérés nincs, szerettem volna megvenni a söröskorsót, amiből ittam, és bár elsőre nem adták, de aztán másodjára megoldottuk még is!!!
  Köszönjük kicsi Gomba az élményt, és a finom vacsorát.

 2. Martina

  Kedves Étterem és Személyzete!

  A Párommal az első éves évfordulónkat töltöttük Szovátán, Budapestről érkeztünk.
  Minden túlzás nélkül a legfinomabb ételt ettük itt, a környéken és Budapesten sem
  találkoztunk hasonlóval. A hús és a puliszka is tökéletes volt, a kilátásról nem is beszélve.
  Az étterem nagyon hangulatos, a berendezés, a limonádé felszolgálása, az evőeszközök
  tartója…remek ötletek…egy hiba volt, hogy másnaptól egy hétig szabadságon voltak és
  nem nem térhettünk be az utolsó napon:)

  Martina és István

 3. Jázmin

  Elöször jártunk Erdélyben,és elsö vacsoránkat ott fogyasztottuk. Rendkivül szinvonalas és gyors a kiszolgálás,minden étel amit kértünk finom volt,még soha nem ettünk csorba levest,azota nagy kedvenc lett.És a Jázminos limonádét is érdemes megkostolni.Nagyon köszönjük.Biztosan visszatérünk, ha arra járunk:-)

 4. Árpi

  A megnyitásától kezdve színvonalasnak, vendégközpontúnak látom az éttermet. Sokat jártam Szovátán és mindig betértem a hangulat, a konyha és a remek kiszolgálás miatt. Sok sikert kívánok.

 5. Norci

  Nagyon szép lett az új honlap! Gratulálok!
  Imádjuk a Kicsi Gombát, amikor Szovátán járunk mindig betérünk!
  Finom ételek, barátságos személyzet, páratlan környezet. Minden együtt a tökéletes élményhez!

 6. Anna

  A Kicsi Gomba otthonos, stílusos, nagyon finom ételekkel, amire a halk és hangulatos zene csak ráadás. A felszolgálás is említésre méltó, külön kiemelném a mindig jókedvű pincéreket. Ez az egyik olyan hely Szovátán, a kevesek közül, ahova bármikor szívesen visszatérek.

 7. Dániel

  Többször is jártunk nálatok a párommal, csodálatosan éreztük magunkat. A mediterrán csirkesaláta és a gyros tál is nagyon finom volt. A mézes és diós Marlenkát pedig azóta is emlegetjük…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *